Privacy Verklaring

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Over ons
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.

Stichting Marokko Media
KvK 34189292
E-mailadres: privacy@marokkomedia.nl
Telefoonnummer: +31(0) 20 - 448 97 30

Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we
  1. Gebruikersnaam/alias;
  2. E-mailadres;
  3. Wachtwoord;
  4. Geslacht;
  5. Geboortedatum;
  6. Reacties;
  7. Locatiegegevens;
  8. IP-adres;
  9. Opleiding;
  10. Beroep;
  11. Roots;
  12. Biografie;
  13. Interesses
Deze bijzondere persoonsgegevens verwerken we
  • Avatars (waaruit bijzondere gegevens afgeleid kunnen worden)
Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen tijdens je registratie, via onze website, per e-mail of omdat jij een reactie achterlaat op ons forum of bij onze artikelen. Je IP-adres verzamelen we wanneer je over onze website surft.

Doeleinden
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Notificatiemail
We versturen je graag een notificatie, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder de notificatiemail de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Deelname winactie
Ontzettend spannend, zo’n winactie. Hopelijk ben jij de gelukkige winnaar! Om jouw deelname aan de winactie mogelijk te maken, verwerken wij je naam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum. Zo kunnen wij controleren of jij oud genoeg bent om mee te doen en contact met je opnemen met betrekking tot de winactie.

Reacties en foto’s
Op onze website kun je een account aanmaken en onder onze artikelen of in ons forum kun jij een reactie achterlaten. Deze reactie wordt vervolgens gepubliceerd. Wanneer jij je avatar uploadt bij het aanmaken van een account, geef je ons expliciete toestemming om deze te verwerken en te plaatsen bij jouw reactie. Wanneer jij je account opzegt, heffen we jouw account op en koppelen we de gegevens aan een neutraal/geanonimiseerd profiel zonder dat dit nog herleidbaar is naar jouw profiel. Deze gegevens kunnen wij gebruiken voor statistische doeleinden.

Cookies, IP-adres, locatiegegevens, beroep, opleiding, interesses, roots en biografie
Leuk dat je onze website bezoekt! Je IP-adres en locatiegegevens worden verwerkt, om zo fraude via onze website te kunnen beperken en voor marketing en adverteerders. Voor meer informatie over deze verwerking, zie onze cookieverklaring.

Doorgifte
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
  • Hosting van onze websites
We delen jouw gegevens, met uitzondering van je profielgegevens (gebruikersnaam/alias, e-mailadres, wachtwoord), met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
  • Adverteerders: Rubicon, Ligatus, Doubleclick, Appnexus, Sanoma, Improve Digital, Criteo, Zoom.in, GroupM, WebAds, EenMedia, StreamAds, Google en Urban Network
Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via privacy@marokkomedia.nl.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen. Het verwijderen van je profiel geschied door het sturen van dit verzoek via de mail naar het volgende mailadres; privacy@marokkomedia.nl.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van marketing of andere doeleinden, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies
Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor makkelijker in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kan blijven op een website of dat je voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. Daarnaast houden ze bijvoorbeeld bij het online winkelen je digitale winkelwagentje bij. Ook kunnen websitehouders dankzij cookies zien hoe vaak hun sites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken. Verder maken sommige cookies het mogelijk om je surfgedrag te volgen. Zo kunnen sites en adverteerders iets over je voorkeuren te weten komen waardoor ze relevantere advertenties kunnen laten zien. Advertenties zijn in de meeste gevallen noodzakelijk om de website te bekostigen, en mede dankzij cookies zijn de advertenties zoveel mogelijk aangepast aan je eigen interesses.

Cookies worden opgeslagen op je apparaat en je kunt ze op elk gewenst moment verwijderen. Belangrijk om te weten: Het gebruik van cookies is veilig. In onze onze cookie-verklaring kun je meer lezen over de cookie die we gebruiken op Marokko.nl

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
Advertentiepixels
Met jouw toestemming gebruiken wij, om voor jou advertenties beschikbaar te stellen, verscheidene pixels van derde partijen. Deze cookies volgen jouw surfgedrag, waardoor jij relevantere advertenties te zien krijgt. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Links
Op onze website zal mogelijk je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018